По първото питане за педала на газта,първо провери буксата която е на самия педал,повечето колеги включително и аз прибягват до махането на буксата и запояването директно на кабелите,също така има още една букса която при мен беше под пластасовия капак който е под стелката на пасажерското място,почисти и нея и напръскай с контактен спрей.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Общи приказки 166
Collapse
X
-
За фаровете ако са като моите с автоматично регулиране, това може да ти е полезно :
http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=56636Mercedes Benz S Class 3.2i 2004
166 2.4 JTD '02
164 2.5 TD '98 ex
Човешко е да се греши, но за да се объркат съвсем нещата е необходим компютър.
Comment
-
Вероятен проблем ти е моторчето, което регулира клапата и се намира зад километража навътре вдясно. За всеки случай погледни дали не ти е протекло радиаторчето на парното и проблема да е по релетата под ICS-aAlfa Romeo 166 2.4 JTD '99
Alfa Romeo 166 2.4 JTDm '05
Comment
-
Първоначално публикувано от Bobiuzunov Покажи съобщениеПо първото питане за педала на газта,първо провери буксата която е на самия педал...не вярвах ама от тогава проблеми с педала нямам.
Comment
-
Колеги, освен жълтата "кутийка" зад ICS има ли нещо друго, което да управлява централното? Колата не иска да се заключи - пуска сигнала, мигачите примигват, но нищо не се случва. Като заключа вратите една по една, след това с дистанционното няма проблем да отключа. Днес го извадих жълтото реле, хоризонталното краче беше бая окислено, зачистих го и тръгна. Заключи и отключи няколко пъти с дистанционното и сглобих корите. Но след това пак спря. Пак я отворих не видях нищо нередно. Държа да отбележа, че имам допълнителен модул вързан някъде, защото моя ключ се прецака и използвам друго дистанционно.Алфа...всичко друго е компромис!
http://www.youtube.com/watch?v=Pb1bhrof2PQ
Алфа Ромео 166 2.0 T.S. -99 - бившата
Алфа Ромео 166 2.4 JTD face - 2004 - настояща
Comment
-
Първоначално публикувано от Tasho Покажи съобщениеКолеги, освен жълтата "кутийка" зад ICS има ли нещо друго, което да управлява централното? Колата не иска да се заключи - пуска сигнала, мигачите примигват, но нищо не се случва. Като заключа вратите една по една, след това с дистанционното няма проблем да отключа. Днес го извадих жълтото реле, хоризонталното краче беше бая окислено, зачистих го и тръгна. Заключи и отключи няколко пъти с дистанционното и сглобих корите. Но след това пак спря. Пак я отворих не видях нищо нередно. Държа да отбележа, че имам допълнителен модул вързан някъде, защото моя ключ се прецака и използвам друго дистанционно.
159 1.8 MPI
166 2.0 TS (ex)
Comment
-
За отключването няма проблем. Става с дистанционното и с ключа. Бушоните ги гледах няма проблем там. Отворих кутията и ми се стори, че на едно място платката покрай едни спойки има нещо нередно. В такъв случай ще търся такава работеща кутийка. А буксите, в които се включва как се свалят от планката на която са захванати?Алфа...всичко друго е компромис!
http://www.youtube.com/watch?v=Pb1bhrof2PQ
Алфа Ромео 166 2.0 T.S. -99 - бившата
Алфа Ромео 166 2.4 JTD face - 2004 - настояща
Comment
-
Има едни пласмасви палци, като контри, които трябва да се натиснат за да може основата да приплъзне спрямо ламарината и така да излезе, но мястото е терсене и тясно.
Цялата ламаринена основа се държи на 2 болта откъм пасажерсото място. По-лесно е тя да се свали за да се открие простор за действия.
159 1.8 MPI
166 2.0 TS (ex)
Comment
Comment